Milyen nyelv lenne olyan, amit tanulhatnék és sok ország azt használja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy én angolt tanulok és második nyelvként a spanyolra gondoltam,de mindenki azt mondja nekem,hogy nem sok hasznát fogom venni,inkább az angolt tanulnám.Szerintetek melyik az a nyelv amit még sok helyen használnak?2016. dec. 11. 09:26
1/5 anonim válasza:
Én is a spanyolra gondoltam először. Szerintem azt használják még aránylag sokan.
2/5 anonim válasza:
Attól függ hol, a spanyolt az amerikai kontinensen sokan használják, Európában viszont csak a spanyolok, akik messze is vannak tőlünk és gazdaságilag sincs olyan nagy jelentőségük. Szerintem itt Európában az angol mellet a németet a legcélszerűbb tudni, mert azzal megérteted magadat Ausztriában, Németországban és Svájcban is, mind eléggé közel van és gazdaságilag is erősek, sok német nyelvű multi cég is van.
3/5 anonim válasza:
A spanyolt valoban nem erdemes. Angolul, nemetul es oroszul beszelek, es mindharmat tudom hasznalni.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom, szerintem sem "érdemes" spanyolt tanulni. (Nyilván minden nyelvtudás értékes, csak van olyan, amelyik hasznosabb a munkaerőpiacon.)
Szerintem is a németet válaszd, klasszisokkal hasznosabb itt Európában, mint a spanyol.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat!:)
2016. dec. 11. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!