Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Késő most elkezdeni az emelt...

Késő most elkezdeni az emelt kémiát?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék már az orvosin lenni, viszont csak most kezdenék bele, konkrétan nulláról a kémiába. Az emelt biot is most kezdtem, de abból 100%, hogy idén megyek érettségizni.

Ha csúszok 2 évet az sokba jönne ki, a diákhitellel van valakinek tapasztalata?

2016. dec. 9. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amugy ez nekem is fura. A fizika raadasul konyebb is, es az a kemia amit az orvosin tanulsz nem sokba ter el az emelt kemia kovetelmenytol. Nem te lennel az elso, akit fizikaval vettek fel, es nem volt nehezsege kemiaval.
2016. dec. 9. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Én az ellenkezőjét hallottam. Nagyon sok embertől.
2016. dec. 9. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Marmint?
2016. dec. 9. 23:02
 14/15 anonim válasza:

Kémiából emelteztem és azt mondom, meg lehet csinálni, amire készülsz. :)

Az egyik ismerôsöm egy év alatt felhozta a tudását nagyon komoly szintre, bejutott a FOGorvosora, ahová szeretett volna. Minden idejét biosszal és kémiával töltötte, ezért sikerült neki.

Neked is sikerülne, mert a gondolkodásmód megvan hozzá, de teljesen nulláról szerintem nem éri meg most elkezdeni próbálkozni, ahogyan a tanár is mondta. Persze át lehet így csúszni, vagy csak komoly gyakorlással csinálni meg jól..

Az orvosin tényleg durva lenne a többi ember mellett, akik megcsinálták az emeltet belôle, de majd max nyáron felhozod magad annyira kémiából. :)

Ha biztosan be akarsz kerülni, én is inkább a fizika emeltet ajánlom.

19/L

2016. dec. 10. 00:35
 15/15 anonim ***** válasza:
én is a fizikát javaslom.
2016. dec. 10. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!