Mit kell tennem, ha ott akarom hagyni a fizetős OKJ-t?

Figyelt kérdés
Illetve az első részletet már befizettem, de a másodikat, ami egy elég nagy összeg, sajnos már nem fogom tudni, mivel közbejöttek családi problémák, és ezért is kell otthagynom. Ugye a második részletet nem fizettetik ki velem, ha otthagyom az iskolát?

2016. dec. 9. 08:59
 1/2 anonim válasza:
Nem lenne tőlük helyes, ha kifizettetnék veled a tandíjat. Szerintem ha nem mész el, nem fizetsz. Én januárban nyelvvizsgázom, és a hivatalos oldalon az áll, hogy ha nem veszek részt a vizsgán, értesítsem őket e-mailben, ők pedig visszaadják a befizetett összeget.
2016. dec. 9. 09:09
 2/2 anonim válasza:

A teljes oktatási díjra szerződtél, a szerződéstől hivatalos formában el kell állnod, ennek a pénzügyi vonzatával együtt.

elállási jog, bánatpénz:

fktv 20§ 11) i)

elállási jog ellenében kikötött bánatpénz mértéke nem haladhatja meg a képzés teljes összegének havi időarányos részét, de maximum a kötelező legkisebb munkabér húsz százalékát.

2016. dec. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!