Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen szakmát...

Szerintetek milyen szakmát válasszak?

Figyelt kérdés
Én egy 14 éves fiú vagyok és 8. osztályos tanuló. Tavaly az év végi átlagom 3,6 lett vagyis nem túl fényes. Elhatároztam hogy rendőr szeretnék lenni mert eg egy olyan szakma amit akár 20 év múlva is szivesen csinálnék. Jelenleg kb. 3,6 max 3,7 az átlagom. Félévig max 1 hónap maradt. Szerintetek bele tudnék még úgy húzzni a tanulásba hogy kb. 3,9 legyen majd az átlagom?? Mert rendőrnek a kiszemelt iskolában kb 3,7 felvesznek. Szerintetek érdemes ilyen jegyekkel rendőrnek készűlni vagy keressek új szakmát? ( olyan szakmát szeretnék amivel legalább a havi 100 ezer ft megkeresném ) . A válaszokat előre is köszi ! :)
2016. dec. 8. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez motivál, hogy eldöntötted, hogy rendőr leszel - ezért fog sikerülni! Miből kellene javítani? Próbálj jó módszereket találni a tanuláshoz, ami hatékony. Tanárnál lehet kérni, javítani szeretnél, mert a tervezett folytatáshoz jobb bizonyítvány kell. Szüleiddel is beszélj erről - hátha kell segítség, korrepetálás.
2016. dec. 8. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szakmával már meg fogod keresni ez a lóvét mert januártól bruttó 161 ezer lesz a szakmunkás minimálbér. Tanulj és próbálkozz.
2016. dec. 8. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:

1. Mindenből 4-es 5 vagyok kivéve matek fizika angol. Angolbol 4 szeretnék matekból és fizikából 3 :)

Tanáraimnak még nem szóltam. Mert most fizikából irni fogunk..de ezt tudom is mert könnyü anyag. Matekból kell csak szólni hogy esetleg a táblánál vagy írásban feleljek :) Amugy köszi a válaszod :)

2. Válaszoló ez jó hír köszönöm ! :)

2016. dec. 9. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!