Milyen kortól tanulhatok a MÁV-nál?
Figyelt kérdés
. Jelenleg 15 éves vagyok 9. osztályba járok de jelenlegi szakmai irányulásom nem igazán tetszik mindig is ez a Vonatok érdekeltek. Voltam régen kisvasutas de akkor ez máshogy ment . Viszont szeretnék ilyen irányba indulni. Lehetőség van rá hogy 15 éves kortol vagy 16 mivel jövöre annyi leszek tanulhatok-e a máv képzései közül valamit? Teszem azt vasut vezető vagy irányitó stb ?2016. dec. 8. 21:04
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hol laksz, de több városban (pl. Záhony, Miskolc stb) van közlekedési-vasutas szakközépiskola, oda már 8. után lehet menni.
Ha mégsem tudsz átmenni érettségi után eltudsz menni egy 2 éves okj-s képzésre és dolgozhatsz a MÁV-nál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!