Milyen szakmák vannak amivel el lehet helyezkedni a gyógyászatban? Gondolok itt ilyesmire mint pl masször gyógytornász, ápoló stb
Diplomához kötöttek ezek, jó, ha tudod - vagyis szívesebben alkalmaznak dipist, mint egy okj-t elvégzettet.
- védőnő (ne menj)
- ápolónő (ugyanúgy szrt takarítasz dipl.val is semmi pénzért)
- gyógytornáész (általában idős betegeket kell tornáztatnod, hacsak nem sportkórházba mész)
- csecsemő- és gyermekgondozó OKJ (ez jó, ha szereted a kisgyerekeket ápolni, vagy kisbabákkal foglalkozni)
- idősgondozó OKJ (idősek otthona, én nem bírtam lelkileg)
- szoc. munkás, GYEJÓ-s, családgondozó (lelkileg megterhelő a sok pénztelen, stb. ember gondját oldogatni)
Inkább a fejlesztés, rekreáció, rehab. felé indulj, ott eredményesebb lesz a munkád, sikerélményt érhetsz el.
- Dévény-torna, Pethő Intézetisek fejlesztése, logopédia, ilyesmik. Ezeket szerettem, érdekes gyakorlataink voltak.
Termeszetgyogyasz. Ezen belul rengeteg szak van.
Akupunktura, stb
"Kedves" elso valaszolo!
Ha valaki elvegzi az apolot, nem minden esetben fog SZART lapatolni! Gratulalok az ertelmes hozzaszolasodhoz! Mindent elmond rolad milyen ember lehetsz...
Kedved kerdezo! En az apoloi szakmarol tudnek nyilatkozni.
Igenis lehet vele fentebb lepni! En a mutot valasztottam es lassanak csodat, nem" szart lapatolok... "
Ha a segito hivatasok erdekelnek, es azt erzed hogy szivvel lelekkel tudnad csinalni, valaszd te is!
Szuksegunk van az ilyen emberekre!
mamám és nagynéném is ápolok igaz nem kórházban hanem öregek otthonában,nagyon gondolkodok rajta mert oda még be tudnának szervezni úgy is hogy kezdetben a még nem végzem el a sulit egy betanult ápoló mellet már el is lehetne kezdeni melózni,hiányszakma,ugye és nem kell fösuli hozzá mert az ugye sok pénz meg idö lenne,
nekem is a férfi ápoló a favorit most de még fél évet melozom azt utána elkezdek majd tanulni megint
amit néztem helyen ott 2 féle ápoló van, van ugye a sima ápoló meg a csecsemő és gyerek ápoló képzés, nincs bajom a gyerekekel simán el mennék annak is csak ugye az társadalmilag kicsit mégis csak egy fiunak szerintem zavaró,
szóval maradok a sima ápoló képzésnél,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!