Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék továbbtanulni,...

Szeretnék továbbtanulni, szerintetek az alábbiak közül mit válasszak?

Figyelt kérdés

Érdekel az angol nyelv, szeretem is. Tanítani is szeretek, van is benne egy kis tapasztalatom, ezért arra gondoltam, hogy jelentkezem osztatlan tanárképzésre. Viszont a családom szerint nem nekem való, szerintük már az első héten kikészítenének a gyerekek.

Emellett pár hete az egyik ismerősöm ajánlására utánanéztem, hogy milyen is a programozás, és úgy tűnik, hogy érdekel. Viszont jelenleg a tudásom egyenlő a nullával e téren, szóval nem tudom, hogy megéri-e most elkezdenem tanulni.

Szerintetek maradjak az angolnál, vagy tanuljak programozni?

19/L

2016. dec. 1. 23:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat! :)
2016. dec. 4. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:

"A kollégium is ki van lőve, nagyon nem nekem való, nem bírnám ki, hogy nincs saját szobám. Nem szeretek társaságban lenni, és ha sokáig nem lehetek egyedül, akkor fizikailag is rosszul vagyok, és arra is volt már példa, hogy pánikrohamom volt emiatt. Nem volt kellemes."

Szerintem, ha introvertalt vagy, akkor nem kellene tanarnak menned, akkor az informatika valamelyik aga elonyosebb lenne szamodra. Programozokent, infografikuskent, webdizajnerkent pl. otthonrol is lehet dolgozni (parom is otthon dolgozik, mint infografikus, a sogorom webdizajnerkent szinten)

2016. dec. 5. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!