Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy felnőtt szakképzés az...

Egy felnőtt szakképzés az lényegében egy OKJ amit egyetemeken tanítanak?

Figyelt kérdés

Valahogy így lehetne leírni nem? Diploma nem jár érte, csak talán kicsit többet "ér", mint egy sima okj.

Csak mert zalai vagyok és az ELTE-n néztem ilyen képzést, ide mindenkit felvesznek akinek érettségije van? :) Vagy ide is kellenek pontok?

Köszi előre is

2016. nov. 30. 19:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem mindenkit vesznek fel, mert itt is megvan az állami ponthatár. 240 volt idén, ha jól tudom, de nem biztos és ez jövőre változhat is.

Szerintem nem ér semmivel sem többet mint a sima OKJ. Max azoknál akik nézik azt, hogy mégis egy egyetemen lett elvégezve. :D Jobban mutat a papíron a név. :D

2016. dec. 1. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!