Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit érdemes tanulni, mit...

Mit érdemes tanulni, mit érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

érettségi után nem mentem egyetemre, bár amúgyis felsőoktatási szakképzésre jelentekztem ami nem érdekelt, próbálok munkát találni azóta is, kb 100 helyre jelentkeztem már de semmi, még árufeltöltőnek se vettek fel, mert még ahhoz is végzettség kell(ezek szerint)

nem tudom mi legyen, azon gondolkodom jövőre milyen érettségi utáni képzésre menjek, egyetemre nincs esélyem, szakmát szeretnék de nem tudom mit, az egyetlen amelyiket szivesen csinálnám az a szakács, de szeretnék majd családi életet is élni szóval ez kilőve

munkaügyin keresztül van esély valami képzésre,tanfolyamra ami ér is valamit? vagy mit lehet csinálni? már megőrülök hogy nem tudok sehova menni dolgozni és tanulni se...

19f

2016. nov. 28. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el nappalis okj-ra valamelyik szakközépiskolába, ez ingyenes és diákigazolványt is kapsz :) nyáron lehet rá jelentkezni, vannak 1-2 éves okj-k is :)

Informatikai területen érdemes nézelődni, nézd meg egy közeli informatikui szakközépiskola honlapját ott tuti felvan sorolva h milyen okj-kat indítanak

2016. nov. 28. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
44% lett az info érettségim ami végülis office + a szóbelin hardvereket húztam, programozás abszolút esélytelen, matekból is 46% lett ami szörnyű, töri,magyar ezek 86% és 93% + angol emelt 75%(ez b2es nyelvvizsgát jelent belföldön) sajnos ezekkel a humán dolgokkal nem sokat érek, de a reál nagyon nem megy, 9-10 osztályban volt fizikánk, mindkét évben 1.5el engedett át a tanár :/
2016. nov. 28. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

menne a reál is, ha egy kicsit jobban rá feküdnél :)

bizonyára több ráfordítás kell.

vagy tanulj nyelveket :) az mindenhol előny

2016. nov. 29. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:

és csak nyelvekkel mit lehet kezdeni?

angol felsőfok menne kis készüléssel, más nyelvből még háromig számolni sem tudok

2016. nov. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!