Hogyan tanuljak meg tanulni? Alapvető problémám van.
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi lehet a probléma velem, de nem értem nagyon sokszor az egyetemen, amiről olvasok. Hosszas szenvedés után valami nagyon minimális részt sikerül csak megjegyezni. Most is itt van egy 40 oldalas jegyzet, amihez kiadták a kérdéseket, konkrétan minden apróbb dologra rákérdeznek. Beszéltem egy-két emberrel, mondták, hogy elolvassák egyszer-kétszer, meg kimásolják az adott részeket a kérdéshez, párszor elolvassák még és bőven elég. Jó eredményt írnak mindig. Nincs ötletem, mit csinálhatnék, de napjaim mennek el rá és semmi fejlődést nem tapasztalok. Pót zh-ra is biztos kell már mennem belőle. Valami tanácsot szívesen fogadnék!
Még valami, a terjedelem miatt a vázlatírás szerintem kiesik, aláhúzásokkal próbálkoztam még, de hiába.
2016. nov. 27. 19:02
11/11 A kérdező kommentje:
Bme-n vagyok.
2016. nov. 30. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!