Miért néznek rám furán az emberek, ha megtudják hogy ápoló fogok lenni?
Hányadikos vagy?
Most mész felvételizni?
Hát figyelj, én elvégeztem a fősulit, és lassan már 2 éve dolgozok osztályon. Egyedüli pozitívumként azt tudom kiemelni, hogy biztos munka. És itt a vége...
A ápolók marják egymást, a betegek, a hozzátartozók és az orvosok egyaránt lekezelnek, lenéznek. Nincs életed, mivel alig van ápoló, így előfordul, h heti 5-6 napot dolgozol (12 órában, nappal-éjszaka). Se ünnepnapod, nagyritkán ki tudsz sírni hétvégét... Még most azt mondod, h nem baj, ha karácsonykor vagy éjszaka dolgoznod kell. De amint kilátásba kerül, hogy családod lesz, máris másképp fogod gondolni! Bent vagy ünnepekkor vagy hétvégén, ahelyett, hogy a gyerekeddel, a saját családoddal lennél! És mindezt nevetséges fizetésért és 0 megbecsülésért... Én sem hittem azoknak, akik el akartak tántorítani, hát már 100x megbántam, h nem hallgattam rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!