Melyik éretségit csinalnátok inkabb?
Info emelt vagy info közép éretségit? Info középből 80szazalék kell emeltből elég 55. Egyedül kéne készülnöm, van rá 6honapom és kb a 0rol kell kezdjem. Minden otlet tanacs jol jon hogyan kezdjek hozza illetve a tananyag és a varhato tetelekrol barmi info.
koszonom a segitsegetek
En emeltet csinaltam igy tavaly. Az infoerettsegi.blog.hu oldalt erdemes nezegetni.
Emelten az excel eleg egyszeru szokott lenni, a wordot sem nehez jora megirni egyikbol sem. Emelten van programozas, de ha csak az egyszerubb feladatokat meg tudod oldani, 55%-hoz az is eleg. En pythont tanultam, vannak hozza jo tanito oldalak, de erettsegi megoldas talan csak ketto van belole.
Illetve emelten van szobeli, tavaly valaki kidolgozott hozza egy eleg hasznos jegyzetet. Nem tudom, kozepszinten van-e.
Emelt infón 2 oldal word helyett 4-6-ot kell megformázni, excellből is több van, valamint programozás:)
6 hónap alatt nem leszel nagy programozó, főleg egyedül:) van egy idő amire beérik hogy mit hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!