Szülés az orvosi alatt?
Lehetséges, de szerintem kár ennyire betervezni az életedet. Majd jön, aminek jönnie kell, még egy jó ideig ne görcsölj rá, és koncentrálj a tanulmányaidra. Az biztos, hogy négy gyerek szülése és nevelése közben azért szinte teljesíthetetlenül extrém kemény az orvosi. :DD
Majd ha ott leszel, és lesz egy kompetens barátod, ezt át fogjátok beszélni, de (nem tudom mennyi idős vagy most) tizenkilenc évesen még szinte a leányanya kategória lennél, szerintem érdemes, és a gyerekeknek is jobb, ha egy stabil háttérbe érkeznek. Én mindenképpen azt javasolnám, hogy várj egy kicsit, meg hogy majd úgyis meglátod, és hogy egyelőre nyugodtan koncentrálj a tanulmányaidra.
Nem egészen értem miért tervezed ezt így be. De kérdésre válaszolva lehet, bár Én első 2 évben tuti nem vállalnék gyereket, így a 19-es gyerek kicsit necces, azt vagy 2.év közben (lehetőleg 2. félévben leghamarabb - hogy 3. évben szülessen), vagy egyetem előttre tenném.
Azt mondjuk nem egészen értem miért tervezted ezt így be, egyetem után ha elmész háziorvosnak akkor minden gond nélkül tudsz szülni évente egyet.
Ui.: azt elfelejtettem, hogy ezt csak a szülésre írtam :D
Nevelésükre nem nagyon lesz időd ugyanis. Max 5. évben leghamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!