Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mire van szükségem a BME...

Mire van szükségem a BME építőmérnöki karához?

Figyelt kérdés

Ezt a kart néztem ki magamnak és az érdekelnihogy mire van szükségem hozzá.Erdélyben élek,szóval sokmindent nemtudok arról hogy hogy is működik az ottani felvételi.Reál osztályban vagyok ami azt jelenti hogy a matek és fizika főtantárgyam.Az érdekelni hogy miből is kell felvételiznem ha erre a szakra szeretnék menni.Kell e egyáltalán felvételiznem vagy elég ha leteszem az emeltszintű matek és fizika érettségit már ott budapesten?Továbbá érdekelne hogy a rajz mennyire fontos ezen a szakon,kell e járnom rajz előkészítőre.

A nyelvvizsgákat pedig többlettpontnak számítják be ott is ha jóltudom.

Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni mert elég elveszett vagyok,a felvin pedig semmit sem találtam,az egyetem honlapján is pedig csak ilyen általános tájékoztatót valamint ponthatároka.Arról hogy a felvételi hogy történik,semmit nem tudok.

2016. nov. 21. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Itt választ adnak a technikai problémáidra.

Az iskolai dolgokról, meg az iskolánál kell érdeklődni. Nézel tanterveket első sorban, ha úgysem tiszta akkor írsz nekik egy emailt.

2016. nov. 21. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha érettségizel matekból fizikából, jelentkezel és van elég pontod, akkor felvesznek. Nincs külön felvételi. Ami meg a rajzot illeti, van rajz az első években, de csak "vonalzós", szóval nem szabad kézi. Az építészekhez messze nem ér fel. Ha jársz rajz előkészítésre, az biztos előny, de anélkül is meg lehet csinálni.

A nyelvvizsga többletpont, jól tudod.

2016. nov. 27. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!