Leltem magamnak egy jo sulit szakkal, legalább is szerintem, jól választottam?
Figyelt kérdés
az egyetem a Zrinyi Miklos Nemzetvédelmi Egyetem - Bolyai János Katonai Műszaki Kar-án a Védelmi Igazgatási alapszak !
szakképzetség: védelmi igazgatási szervezö
alakpzés után alaklmsak : magyar honvédség és más rendvédelmi szervek személyi biztositása, űzemek , eröművek katasztrofavédelmének megtervezése. megszervezése valamint részfeladatainak irányitása, önkormányzatok védelmi feladatainak tervezése , szervezése és irányitása
Ha kérhetem normális válaszolok véleményét várom a sulival kapcsolatban és a szakkal kapcsolatban is!!!
2008. okt. 5. 20:46
1/2 anonim válasza:
Nagyon ajánlom, pláne ha egy olyan olyan gyárba,üzembe kapsz/akarsz elhelyezkedni ahol ilyen embert nagyon keresnek. Pl.: Dunaújvárosban a vasműben két kézzel kapnának utánad kezdő 250 ezer feletti fizetéssel, csak ugye akkor nem a fegyveres erők ill. testületek kötelékét erősíted, de jobb fizetést kapsz. Ellenben az előnyugdíj,korkedvezményes nyugdíj feltételeit nem tudom.
2/2 A kérdező kommentje:
Nah ez nagyon jo hir katonai-ra nem is mehetnék mert sajnos nem vagyok magyar állapolgár , de irtam a sulinak és ott azt irták hogy a katonai képzésekenek kikűl jelentkezhetek polgári képzésekre és ez ugyebár az aki tud még abban segitsen hogy irva van választható szakirányok : katasztrófavédelmi szervező, önkormányzati védelmi igazgatási szervező, tűzvédelmi és tűzoltó, védelmi humánerőforrás szervező. ezek közűl szerinted melyik az?? és naon szépen köszönöm a válaszodat
2008. okt. 6. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!