Mit gondoltok, penzügy-számvitel és műszaki menedzser képzés?
Nem tudnád, mert teljesen eltér a kettő.
/tanultam mindkét területen/
szerintem lehet
bár tényleg nehéz, mert a pénzügy-számvitel az tudjuk mi, meg milyen irány
a műmen pedig az üzleti mellett a 'mérnöki', műszaki oldalt is figyeli
mint pénzügyes, ezzel a későbbiekben nem valószínű, hogy neked kellene foglalkoznod, ritkán találkoznál szembe műszaki problémákkal
ugyanakkor, ha később inkább a menedzseri oldal felé sodródnál át a pénzügyről egy termelő munkahelyen, akkor nagyon jól jönne a műszaki menedzser képzés neked, jobban átlátnád az egészet
szóval ha pénzügyben akarsz maradni a későbbiekben, akkor nem feltétlen, de ha nem zárkózol el egy menedzseribb, operatívabb munkától, akkor mindenképpen ajánlom
#2 Nagyon nem értek egyet veled!
A menedzsment oldal egy cégen belül és egy műszaki menedzser képzés az nagyon nem vág egybe! Tudod te egyáltalán mit tanítanak műszaki menedzser szakon egyetemen? Ültél már legalább egy menedzsment megbeszélésen?
Egyszerűen nem tanítanak releváns dolgokat műmen képzésen. Egy menedzser feladatköre köszönőviszonyban sincs azzal, amit egyetemen tanítanak.
Nyilván meg van a jó oldala is egy műmen képzésnek, de hogy pénzügy mellé egy műszaki diplomát csinálj, az teljesen felesleges. Vagy ezt tudod csinálni vagy azt, később nem fogsz tudni két állást betölteni. Inkább dönts kedves kérdező, hogy melyik terület érdekel igazán, mert egyébiránt csak a pénzedet és idődet pazarolnád. Egy menedzser pedig műmen diploma nélkül is tökéletesen el tudja látni a feladatkörét, nem az egyetemen osztogatják a műszaki tudást, mindenki cégnél tanulja meg úgyis...
műmenként végeztem
ezzel dolgozok mint logisztikai menedzser
több ismerősöm szintén műmennek projekt/beszerzési/minőségirányítási menedzser
lehet hogy sejtem, mit tanítanak, s mit érek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!