Emelt biosz érettségire fel év alatt fel lehet készülni, ha semmi más dolgom sincs?
Én most kihagyás után két hónapot készültem rá, és egyelőre (az írásbeli) sikerült, szóval remélem a legjobbakat. :) Mivel a bioszt tényleg "csak tanulni" kell, szerintem simán meglehet a 70% fél év alatt, viszont ehhez az kell, hogy teljesen megértsd, amit tanulsz, és magabiztosan tudd. Egyáltalán nem kizárt, de érdemes tanár segítségét igénybe venni, hogy a gondolkozási hibáidat kijavítsa, és hogy segítsen az esszéírásban. Menet közben csinálgasd az előző évek érettségijeit, érdemes végigmenni az összesen, vagy akár ha megtanulsz egy témát, kikeresni az összes feladatot belőlük az érettségikben, és azokat megoldani. Ha a típusokat begyakorlod (bár 2017-ben kicsit változnak a feladatok, az alapösszetétel még mindig hasonló marad), már félig nyertél. Ajánlom a panemsulis Biológiát (szerintem meg tudod rendelni neten, és nem túl drága), illetve Nagy Etele kidolgozott érettségi követelményeit (amit szerintem ne konkrét tanulásra, hanem rendszerezésre, ismétlésre használj, ha beütöd a Google-be, meg tudod nézni, és meg is rendelheted, szerintem irtó hasznos kis cucc).
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!