Metropolitan turizmus és vendéglátás szak? Lent kifejtettem a kérdéseket.
Metropolitanon turizmus és vendéglátás szakon végzett,vagy oda járó hallgatók válaszai érdekelnének elsősorban.Minden érdekelne a szakról,pl milyenek a tantárgyak,van e erős matek tudást igénylő tárgy (mint mondjuk a BGE-n)és a kötelező szakmai nyelvvizsgák mennyire nehezek?:)
Válaszokat előre is köszönöm,az olyan válaszadók pedig légyszíves kíméljenek,akik szerint a METU vagy a turizmus szak nem jó,mert ezek a vélemények egyáltalán nem érdekelnek :)
"ezek a vélemények egyáltalán nem érdekelnek :)"
Majd érdekel, ha munkanélküliért állsz sorba a díszdiplomáddal...
Aztán lehet menni tüntetni, hogy mehcsoda szar a kormány!
Csak azon gondolkodj el, de őszintén!
Te miért vennél fel valakit ezzel a papírral, bármire is?
Vagy konkrétan mire vennéd fel ezzel a papírral?
És mennyi fizetést adnál neki, csakmert neki van ilyen papírja, a másik háromnak meg nincs?
Jézusom :DDD olvasni tudtok?:D
"az olyan válaszadók pedig légyszíves kíméljenek,akik szerint a METU vagy a turizmus szak nem jó,mert ezek a vélemények egyáltalán nem érdekelnek"
kár volt erre pocsékolni az időtöket,de nyilván nagyon unatkozhattok,ha nincs ettől jobb dolgotok hogy kifejtsétek a szánalmas véleményeteket,amit előre kértem hanyagoljatok.Ha szerintetek nem lehet ezzel elhelyezkedni,akkor remélem ti mérnökök vagy orvosok vagytok...de ha jól sejtem a diplomával köszönőviszonyban sem álltok,azért értek rá a gyakorin fikázni.Vagy ha mégis,akkor örüljetek hogy a sok turizmusos nem veszi el előletek a munkalehetőségeket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!