Debrecenben hol található, olyan iskola, ahol idegenvezetőnek lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Idegenvezetőnek szeretnék tanulni, és nem találok ilyen iskolát. Kérlek segítsetek!2016. nov. 10. 06:56
1/5 anonim válasza:
Egyetemeken turizmus-vendéglátás szakok vannak, és ezek egy kicsit komolyabbak. Idegenvezetőként valami OKJ-s felnőttképzést tudsz találni. Pl itt:
3/5 A kérdező kommentje:
A válaszokat nagyon szépen köszönöm!
Kedves utolsó!
Ezzel a Bethlenessel az gond, hogy oda angol nyelv kell és én németet tanulok. De azért köszi a segítséget
2016. nov. 11. 06:09
4/5 tiltottgyumolcs válasza:
kedves kérdező! Én bethlenes idegenvezető tanuló vagyok. Az angol mellett németet és latint is tanulunk. szóval gyere nyugodtan, hidd el menni fog! A tanárok nagyon segítőkészek. Én mivel angolt tanultam ezért alapszinten kezdtük el a latint meg a németet is, de szerintem ez fordítva is így lenne! ne aggódj ezek miatt, egy próbát mindenképpen megér! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!