Nekem az lenne a kerdesem hogy melyik suliba lenne érdemesebb menni? Pesten a szlovák gimnázium vagy az aszódi gépészeti szaközép!
Nagyon szeretném tudni fontos lenne tudom mások véleményét!
Ja es a válaszok mellé kort is írjatok pls!
Helyesírásért bocsi telóról vagyok!
Szia!:)
Én szlovák általános suliba jártam, (vidéken) de tudok mesélni a pesti szlovák gimiről, vannak ott ismerőseim, illetve a csabai gimiben is!
A másik sulit nem ismerem, de szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt!
A szlovákba szerintem ne menj. Sok negatívat hallottam a tanári karról,a közösség se annyira jó, az osztály létszámok kicsik..de ez csak az én véleményem! Menj el nyílt napra!
De nem tudom mik az igényeid, de a helyedben nem mennék oda. Viszont a légkör családias. Kicsit más mint a többi gimi, kissé elszigetelt. Én nem mentem szlovák gimibe, viszont a nyelvtanulást nem hagytam abba, imádom a szlovákot!
Nyelvtanulás szempontjából érdemes elkezdened szlovákul tanulni, nagyon logikus nyelv. Erre alkalmas a gimi. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!