Szakgimnázium 10. osztályból át lehet menni szakközépbe?
Figyelt kérdés
Ha teljesen más a két szakma?Nem vagyok már tanköteles mert nyáron töltöttem lettem 16 éves.Ilyenkor is különbözeti vizsgát kell tenni?Vagy ilyen esetben kilencediktől kezdhetem csak?Nekem az is jó lenne csak hát oda meg felvesznek 16 (addigra 17)évesen? Egészségügyből művészeti szakközépbe, elsősorban grafika szakra, esetleg dráma.Ez nagyon fontos lenne számomra, minden választ köszönök.Egyébként ugye elmehetek én is a nyíltnapra ami igazából a 9.osztáyosoknak lesz tartva?2016. nov. 8. 15:48
1/2 anonim válasza:
Sajnos a szakmai gyakorlatból nincs különbözeti vizsga, így szakképzésbe nem nagyon lehet menetközben bekerülni, csak előről kezdeni.
Nyílt napra bárki mehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is hogy csak előröl lehet kezdeni viszont nem hinném hogy 9. be felvesznek egy addigra 17 éves embert, mert a többiek meg csak 14-15 évesek.Viszont mivel grafikáról van szó gondoltam hátha van valami vizsga ami alapján megfelelnék...de mindegy majd inkább megkérdezek mindent tőlük.
2016. nov. 9. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!