Rendészeti suliba szeretnék tovább menni, de néha
szívok füves cigit. Ez így lehetetlen?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi, amelyek a kérdésre válaszolnak. Primitív válaszadók kerüljenek. Ha néha füvezek azt kiderítik az orvosi alkalmassági során vérvétellel? Mert vérvétel az lesz, de nem tudom hogy ez afféle speciális vérvétel lesz-e, amelyből kimutatható a marihuána fogyasztás. Mennyire veszik komolyan felvételinél, ha valaki néha néha füvezik?
'Ha néha füvezek azt kiderítik az orvosi alkalmassági során vérvétellel? '
Ki. Es igen, direkt ramennek a vervetelnel, kulonben minek csinalnanak vervetelt?
Rendeszeti suliba ugy menni, hogy te magad is tudatosan szeged meg a torvenyeket, minimum erdekes, ha nem ostobasag. Igen, tudom, a torvenyek nem epp a legjobbak, de pont neked kell betartatnod oket, tehat a minimum, hogy te is betartod oket.
A vérvétel nem erre irányul, hanem hogy nincs-e fertőző betegséged, vagy olyan egészségügyi problémád ami kizárja az alkalmasságodat.
De ha biztosra akarsz menni, akkor a felvételi előtt 3 hónappal állj le vele.
2016. nov. 6. 18:08
3/4 anonim válasza:
Hát haver ugyan az volt velem is, engem idén fel is vettek de otthagytam a sulit. 2 ok miatt: 1. Nem voltam szabad se pia,se fű se semmi nem volt. Ha rendőr valaki az arra számitson hogy lemond az "életéről" szó szerint. 2. Én a Miskolciba jártam, de sajna a koli nagyon messze van a sulitol és ráadásul nem éreztem jól magam bent... nem nekem való volt, pedig szivesen csináltam volna a szakmát de ez a 2 teljesen elvette a kedvem + én nem rendőr suliba jártam és nem birtam a tanulást, ami azt jelenti hogy aki tanulta simán tudta folytatni aki nem az meg keverte az egyiket a másikkal. De nem bántam meg hogy nem mentem oda mert ha belegondolok miről mondtam volna le biztos depis lennék már rég, asszony meg ezekről nem is beszélve a táv miatt. Egyébként nem nézik a vérben a füvet de ha lebuksz a sulin belül hidd el nem csak ejnye bejnyét kapsz, mert minimum a felfüggesztés + eljárás ha genyó a tanárod
2016. nov. 11. 20:55
4/4 anonim válasza:
A vérvétellel nem is kéne aggódnod, elvégre viszonylag gyorsan órák/napok alatt kiürül a véredből a thc.
A vizeletminta az, mi igazán drogteszté avanzsál, ott hetekkel hosszabb ideig mutatható ki, hogy mily szerekkel éltél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!