Hova mehetnék tovább tanulni?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nem tudom mi szeretnék lenni. Egyenlőre semmi olyat nem találtam, ami érdekelne. Maximum a pszichologia, de ettől is kezdek elhidegülni. Nagyon szeretek szervezkedni, meghallgatni mások véleményét és abból a legjobbat kihozni.2016. nov. 6. 15:45
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom neked, hogy ha nem tudod mi szeretnél lenni, akkor menj egy erős gimnázium kéttannyelvű osztályába. Nagyon fontos manapság más nyelvek ismerete, és ha menet közben megis elválik hogy mi szeretnel lenni, a szukseges tárgyakat felveszed fakultacionak.
2/3 A kérdező kommentje:
Már gimnáziumba járok, az egyetemen gondolkozom. Angol nyelvet emelt szinten tanulom.
2016. nov. 6. 15:52
3/3 anonim válasza:
Rendezvényszervező jutott elsőnek eszembe, pl céges bulik, esküvők, nemtom miket szerveznek még. Meg most ami eszembe jutott a ruhatervező. Amúgy talán esetleg ügyintéző titkár? Vagy ilyen fuvarszervező a kereskedelemben, vagy raktáros? Még a magániskolai tanár jutott eszembe, meg volt még valami. De már nem tudom. Nézzük, miben vagy jó, mit csinálnál szívesen, és akkor keressük meg ezeknek a metszéspontját. Szerintem pl keress rá, h szakképesítések , v okj tanfolyamok, képzések, és akkor másold át az összes szakot a Jegyzettömbbe, és törölgesd ki, amiket nem érzel magadénak, pl vagy nem menne, vagy nem szívesen csinálnád, és aminél van jobb, azt töröld ki a felsorolásból, és akkor így fokozatosan, folyamatosan szűkítgesd a kört. Vagy esetleg pályaválasztási tesztek vannak. Ja várjuk, a közgazdász asszem az volt a másik, meg esetleg valami bolti eladó talán, vagy nemtom. Hát miben vagy jó, és akkor ahhoz kapcsolódóan majd próbálunk találni neked valamit. Mert olyan kéne amúgy, amiben a kompetenciáid alapján megfelelően kiteljesedhetnél. Most még eszembe jutott a filmrendező, vagy forgatókönyvíró vagy színházi szervező izéke. Talán azok is jók lehetnének neked. De nemtom. Szerintem böngészd át a szakokat, meg ha esetleg volt valami kiskori álmod, talán érdemes lehet leporolni, és újra elővenni, hogy még mindig ahhoz lenne-e kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!