Gazdasági menedzserasszisztens felsőfokú szakképzésre jár levelezőn, távoktatásban budapesten valaki? Vagy valami hasonló képzésre?
Figyelt kérdés
Csak pár kérdésem lenne, pl. hova?2010. ápr. 28. 08:37
1/5 anonim válasza:
Szia!
Haverom gazdálkodási menedzserasszisztensre jár az atalantába. Estire asszem, hetente 2x.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez ugyanolyan "normális" végzettséget ad, mintha egy "rendes" iskolába járnék? Valami véleményt tudnál írni a tanárokról, suliról, vizsgáról, meg úgy általában? Ja és az össz tandíjról :) Köszi!!!!!!!!!
2010. ápr. 28. 10:40
3/5 anonim válasza:
Na most tudtam vele skypon beszélni. Mivel első OKJ neki így ingyen van, semmit nem kell fizetnie, most másodéves, mindjárt vizsgaidőszak van.
A végzettség ugyanaz, mint máshol, felsőfokú OKj (FSZ), 55-tel kezdősik, de a végét ne kérdezd. Ja, ez a suli, itt mindent megtalálsz: www.atalanta.hu
A tantárgyanként más tanár volt, ki ilyen, ki olyan, viszont a vizsgára mindegyik jól készítette fel. Ja, a vizsgadíjat sem kell fizetni, merthogy első OKj, csak mivel ő már 26 éves, így csak estire mehetett ingyen.
Ennyit tudott hirtelen írni, mert most épp tanul ezerrel :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a segítséget. Én már 33 vagyok, nem első OKJ, viszont valami ilyen végzettségre szükségem lenne és mindenképp felsőfokura és olyan tanítási rend mellett, hogy tudjak rendesen dolgozni is és amiket én találtam az mind nappali tagozaton indult, de rá fogok keresni erre, amit ajánlottál. Mégegyszer nagyon köszönöm és jó nagy kalappal a barátodnak a vizsgákhoz :)
2010. ápr. 28. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!