Tanárok tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os és alsós tanárnő szeretnék lenni. Az lenne a kérdésem, hogy hová jártatok középiskolába/gimnáziumba és főiskolára/egyetemre, valamint, hogy hol tanítotok most?2016. nov. 5. 21:52
2/9 anonim válasza:
Ha alsóban szeretnél tanítani, akkor a Tanítóképzőbe
kell majd jelentkezned -
4/9 anonim válasza:
De nem a Tanárképzőbe kell jelentkezni
(mert nem tanár leszel)
Tanár az, aki felső tagozaton tanít
5/9 anonim válasza:
Hello, én nem tanár vagytok, de hát most már szerintem gimnáziumba menjél inkább, mert most összekuszálták a középiskolákat, szóval inkább gimit javasolnék, aztán pedagógia-kar bárhol. És tanító-szak.
6/9 anonim válasza:
*Ja és mégegyet mondanék, nem ugyanaz mindenhol a karoknak a neve az egyetemen, van pl ami úgy kezdődik, h "alkalmazott", szóval ne csak az elején nézd, hogy úgy kezdődik-e ,hogy pedagógia.
7/9 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, hogy melyik megyében; Borsodban. :)
2016. nov. 6. 20:24
8/9 anonim válasza:
A középiskola kb mindegy, de én is gimit mondanék :) Utána lesz csak érdekes (tanítóképző). A gimiben a leendő orvosokkal, jogászokkal meg ki tudja kikkel is együtt jársz :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek aki eddig válaszolt !!
2016. nov. 7. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!