Milyen diplomát lenne érdemes szereznem?
Figyelt kérdés
Fizetős képzésre mennék, tehát mindenképpen olyan diplomát szeretnék szerezni ami később "kifizetődő" lesz.
Amit tudni kell: nő vagyok,a matekot annyira nem szeretem,és munka mellett tudnám elsősorban csinálni,tehát levelezős képzésen.
Várom az ötleteket, eléggé tanácstalan vagyok.(főleg megnézve a ponthatárokat még a fizetős képzéseken is)
Köszönöm előre is.
2016. okt. 26. 20:27
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy a matek majdnem minden biztosan jól kereső szakhoz kell (gazdaság, mérnöki). Jogot tudnám ajánlani, mert azzal sokfelé el lehet helyezkedni, de rengeteg a jogász, és öt évig tart elvégezni. Hiány alapvetően meg azokban a szakmákban van, amik nem keresnek jól, pl tanár, gyógypedagógus, ápoló.
Esetleg valamilyen társadalomtudományi szak?
2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan is érdekelne amihez annyira túl sok matek nem kell. Nem vagyok egy matekzseni, és mivel fizetősre mennék nem akarom megkockáztatni a bukást. Ha muszáj megtanulom de ne ebből álljon az egész, viszont szeretném ha kifizetődő is lenne.
2016. okt. 27. 22:06
3/3 anonim válasza:
A legtöbb szakon van felzárkóztatás, ahol azoknak segítenek, akik nem állnak annyira jól matekból. :) Szerintem valamilyen gazdasági képzést lenne érdemes megnézned. Nem jellemző, hogy matekzsenikkel van tele, és a többség el tudja végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!