Informatikai iskolák debrecenben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan itt az idő hogy iskolát valasszak. Arra gondoltam hogy debrecenbe szeretnék menni továbbtanulni infós suliba. Tudtok nekem ilyeneket mondami? Esetleg van aki tapasztalatokkal is rendelkezik és szivesen megosztaná velem? A válaszokat előre is köszönöm!2016. okt. 26. 18:58
1/6 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosítva az informatika világában szeretnék fejlesztő lenni. De akit érdekel szivesen leirom privátban. Ha esetleg többet sueretne segíteni :D köszi!
2016. okt. 26. 19:01
3/6 A kérdező kommentje:
Ez az egy van?
2016. okt. 30. 06:54
5/6 A kérdező kommentje:
Á. Értem köszi!
2016. okt. 31. 15:39
6/6 anonim válasza:
Tudtommal a Szent József suli szintén infós (is), plusz, onnan van néhány ismerősöm és nem panaszkodtak (max. a sok órára, de az mindenhol úgy van:D).
Btw, ha nem vagy debreceni, nekem írhatsz, ha tudni szeretnél valamit a várossal kapcsolatban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!