Panpeter2016 kérdése:
A gepeszmernok karon sok matek van?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 14:40
1/14 anonim válasza:
Eléggé sok, és emeltszintű is, szóval ha az érettségid kettes lett, ne menj oda.
2/14 A kérdező kommentje:
Kettes lett pedig, de oda akarok menni. Es ha tanulom magantanarral akkor se javasolnad hogy oda menjek?
2016. okt. 21. 15:02
3/14 anonim válasza:
Ne erőltesd, mert csak elveszítesz pár államis félévet..
4/14 A kérdező kommentje:
Melyik mernok szakon konnyu a matek? Vagy nincs olyan sok matekos tantargy?
2016. okt. 21. 16:11
5/14 A kérdező kommentje:
A matek megertesenek a kulcsa szerintem a szorgalomban van es a gyakorlasban es egy jo egyetemi tanarban.
2016. okt. 21. 16:30
6/14 anonim válasza:
Szorgalom hiányában amúgy sem éri meg sehova menni, vagy esetleg nem is gyakoroltál?
7/14 A kérdező kommentje:
Jovore szeretnek egyetemre menni, felbereltem egy egyetemi tanart aki mernok infomatikat tanult pecsen a tudomany egyetemen valamint mernoki tanar mesterkezpesen van most es o tanitja a matekot nekem. Kulon egy masik tanar pedig programozni tanit engem. Es nem tudom sokan azt mondjatok felejtsem el, mert akkor nem olok a magantanulasba penzt.
2016. okt. 21. 18:41
8/14 anonim válasza:
De neked egyelőre nem egyetemi matekot kellene tanulni, mert nincs meg rá az alapod. A kérdés az, hogy miért voltál belőle szar középsuliban, azért mert nem értetted, vagy mert lusta voltál?
9/14 A kérdező kommentje:
A fura az egeszben, hogy 4-es voltam matekbol a gimiben csak az erettsegim sikerult rosszul. Egyedul a satisztika, valszinusegszamitas ment nehezebben. De gyakorlassal ez felhozhato a tanar szerint. A tanar jelenleg emeltszintu matekra keszit fel engem. Es mellette programozok egy masik tanarral hogy az se legyen uj mar az egyetemen. Bevallom felek az egyetemrol, de szeretnem ha lenne egy piackepes diplomam es ez a mernoki diploma a jovo szakmaja. De viszont ha ez sokak szerint nem lehetseges akkor inkabb nem adok ki 3 ezer forintot orankent. En tisztaban vagyok az egyenletekkel, a pitagorasz, atlag szamitssal is valamikor meg a valoszinusegszamitassal is elboldogulok magamtol. En igazsagszerint ha jo a tanar es tobbszor elmagyarazza en megertem magat a feladatot. Az erettsegim azert lett csak kettes mert abban az evben a matek erettsegi nagyon nehez volt mindenki panaszkodott.
2016. okt. 21. 19:11
10/14 A legböszmébb Feri válasza:
A mérnöki tudományoknál készségszinten kell alkalmazni a felsőbb matematikát. A klasszikus mérnöki szakokon (gépész, villamos) kemény és sok matek van. Kitartással, szorgalommal meg lehet tanulni.
Viszont el kell, hogy keserítselek. A mai érettségi nagyjából félúton van a nudli és a lótúró között.
Nézz meg egy "régi" érettségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!