Idén érettségizők sztetek milyen lesz az érettségi?
Szerintem meg nincs olyan,hogy egyik baromi nehéz,másik meg halál könnyű.
Magyartól nem parázom,mert fogalmazni tudok,verseket elemezni tudok stb...
Matek a rémálmom,jó,ha elérem a 20 pontot :-)
De a tavalyi könnyű volt,szerintem idén is hasonló lesz.
Ha megfigyelitek a matek érettségi feladattípusai évről-évre szinte ugyanazok. (mértani,számtani sorozat,mértani és számtani közép kiszámolása,halmazok,függvények,valószínűség számítás.)
Törinek a teszt feladatai az egy vicc,még a hülye is megcsinálja...nulla tanulással lett 88 %
Csak az esszéktől félek.
Meg a némettől,ami pénteken lesz :-)
jah és a biosz,de azt lesz.rom....
sok sikert!
sajnos van ilyen, hogy egyik nehéz, másik könnyű..
ez megy már sok éve
eléggé igazságtalan
én is pont ezen filozofálok, napok óta, mi lesz... nehéz- könnyű, könnyű- nehéz... végül is mindegy, mert meg kell írni, és azt mondják csak annak van félni valója aki tud is valamit... :D
egy biztos... amíg nem látom a feladatokat, addig nem tudok nyilatkozni!
az érettségi mindenkinek nehéz, akkor amikor írja! nem kell félni, és megijedni! aminek mennie kell az menni is fog!
sok sikert mindenkinek!:)
Ezaz Gyerekek,ne parázzuk túl!
Lehet,hogy csak nagy feneket kerítünk neki (szinte biztos)
Szépen beülünk,megkapjuk a feladatlapot és higgadt fejjel,nyugodtan írunk verselemzést,érvelést..ki azt,amit a legjobban tud.
A szövegértés sem lehet annyira nehéz,csak oda kell figyelni.
Egyik tanárnak sem az lesz az érdeke,hogy megbukjanak a diákok.Ez az iskolának és a tanároknak is égés lenne.
Én is félek,de nyilván kisajtolunk valamit magunkból.
Lesz 3 bő óránk a fogalmazásra.Annyi idő még sok is lesz (szerintem) arra,hogy 3-3 és fél oldalt írjunk :-D
háááát.. igen, akkor lehetne mondani, hogy "sok", ha időben kész az ember mindennel... én speciel iszonyat lassan dolgozom, minden tantárgyból. Matekból nem volt időm megcsinálni kisértettségi alatt a 12 feladatot 45 perc leforgása alatt.
Mondjuk amelyik kezemmel írok, azt megműtötték sokszor, de erről senkit sem tud a suliban... talán nem is fontos
Az érettségi nem arról szól, hogy a tanárok buktassanak okkal ok nélkül.
Majd az egyetemen, ahol a tanár úgy kezdi, hogy nála 20% szokott átmenni, és ez idén sem lesz másképp, na majd akkor megijedhettek.
Sajnos volt benne részem már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!