Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idén érettségizők sztetek...

Idén érettségizők sztetek milyen lesz az érettségi?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lehet tudni előre, de mégis mit gondoltok?
2010. ápr. 25. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nincs olyan,hogy egyik baromi nehéz,másik meg halál könnyű.

Magyartól nem parázom,mert fogalmazni tudok,verseket elemezni tudok stb...

Matek a rémálmom,jó,ha elérem a 20 pontot :-)

De a tavalyi könnyű volt,szerintem idén is hasonló lesz.

Ha megfigyelitek a matek érettségi feladattípusai évről-évre szinte ugyanazok. (mértani,számtani sorozat,mértani és számtani közép kiszámolása,halmazok,függvények,valószínűség számítás.)

Törinek a teszt feladatai az egy vicc,még a hülye is megcsinálja...nulla tanulással lett 88 %

Csak az esszéktől félek.

Meg a némettől,ami pénteken lesz :-)

jah és a biosz,de azt lesz.rom....

sok sikert!

2010. máj. 2. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:

sajnos van ilyen, hogy egyik nehéz, másik könnyű..

ez megy már sok éve

eléggé igazságtalan

2010. máj. 2. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:

én is pont ezen filozofálok, napok óta, mi lesz... nehéz- könnyű, könnyű- nehéz... végül is mindegy, mert meg kell írni, és azt mondják csak annak van félni valója aki tud is valamit... :D

egy biztos... amíg nem látom a feladatokat, addig nem tudok nyilatkozni!

az érettségi mindenkinek nehéz, akkor amikor írja! nem kell félni, és megijedni! aminek mennie kell az menni is fog!

sok sikert mindenkinek!:)

2010. máj. 2. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezaz Gyerekek,ne parázzuk túl!

Lehet,hogy csak nagy feneket kerítünk neki (szinte biztos)

Szépen beülünk,megkapjuk a feladatlapot és higgadt fejjel,nyugodtan írunk verselemzést,érvelést..ki azt,amit a legjobban tud.

A szövegértés sem lehet annyira nehéz,csak oda kell figyelni.

Egyik tanárnak sem az lesz az érdeke,hogy megbukjanak a diákok.Ez az iskolának és a tanároknak is égés lenne.

Én is félek,de nyilván kisajtolunk valamit magunkból.

Lesz 3 bő óránk a fogalmazásra.Annyi idő még sok is lesz (szerintem) arra,hogy 3-3 és fél oldalt írjunk :-D

2010. máj. 2. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:

háááát.. igen, akkor lehetne mondani, hogy "sok", ha időben kész az ember mindennel... én speciel iszonyat lassan dolgozom, minden tantárgyból. Matekból nem volt időm megcsinálni kisértettségi alatt a 12 feladatot 45 perc leforgása alatt.

Mondjuk amelyik kezemmel írok, azt megműtötték sokszor, de erről senkit sem tud a suliban... talán nem is fontos

2010. máj. 2. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
A matek első részére tényleg nagyon kevés idő van, még egyszer sem tudtam befejezni 45 perc alatt. :S
2010. máj. 2. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Az érettségi nem arról szól, hogy a tanárok buktassanak okkal ok nélkül.

Majd az egyetemen, ahol a tanár úgy kezdi, hogy nála 20% szokott átmenni, és ez idén sem lesz másképp, na majd akkor megijedhettek.

Sajnos volt benne részem már...

2010. máj. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!