Minek érné meg jobban tanulni?
A német nemzetiségű óvónőn gondolkozom az Eltén, a másik amit el tudnék képzelni a turizmus és vendéglátás a Corvinuson vagy az Eltén.
Melyik szak éri meg jobban szerintetek, ha mindkettőt ugyanolyan szívesen csinálnám?
az ilyen kérdéseket már csak azért utálom, mert mindenkinek más a preferenciája azzal kapcsolatban, hogy mi jár számára nagyobb hasznossággal...
mit értesz az alatt, hogy valami "megéri"?
- társadalmilag hasznos szeretnél lenni?
- örömöd leled benne, ha hatással lehetsz a jövő generációjára?
- csillogó mosollyal rendelkező gyerekek elismerése fontos számodra?
- pénzt szeretnél keresni?
- tuti munkát szeretnél, vagy inkább esélyt arra, hogy kapcsolataidon keresztül hirtelen meggazdagodhass?
Mindenkinek mások az igényei.
Én a helyedben társadalmi szempontból is hasznos munkát végeznék: óvónő.
Válaszom során viszont más kritériumokat nem vettem számításba.
Igazad van, hülyén tettem fel a kérdést.
Igen, fontos számomra, hogy hasznos munkát végezzek, emellett szeretnék annyit keresni, hogy kényelmesen meg tudjak élni, és ne minden időmet a munka töltse ki, emellett a szakmám megbecsültsége se lenne utolsó szempont.
corvinusra járok de nem turizmusra.
viszont az első 3 félévben vannak közös tárgyak.
Viszont az nem elhanyagolandó, hogy a turizmus első 3 féléve kemény közgazdaságtan. Szóval ez két teljesen más kompetenciát igénylő szak
Érdemes összehasonlítanod az operatív tanterveket, ebben le vannak írva a tárgyak.
itt a corvinus G karának összes operatív tanterve, a turizumusé is:
Szivesen bármilyen kérdésedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!