Ez a suli után tovább tudok menni egyetemre? Help (15/L)
4.5 tanuló vagyok és most jelenleg lebegek a semmiben a lényeg hogy van egy suli ahol 2.9től felvesznek már embereket tudom en meg 4.5 mi a szhart akarok ott.. ok meg akikkel beszéltem onnan nem nagyon mennek tovább és ez egészségügyi. hogy ha itt végig járom a 4 évet leteszem az érettségit utána mehetek pl a business egyetemre aszem a városliget mellett van ja és az érettségi elött stb elmennék egy jó pénzes felkészitőre és persze addig legalább az angol-németet középfokon leteszem. igy ez sikerülhet? nagyon rosszul vagyok akit érdekel leirom privatban
btw gyorsan irtam bocsi..
Ami erettsegit ad, onnan mehetsz tovabb tanulni. En olyan gimibe jarok, ahova barkit felvesznek, de foglalkoznak velunk, tudjak a nevunket, 98%os felveteli aranya van a sulinak felsooktatasba, ellentetben a divatgimnaziumokkal, ahova az "elit" jar. Sokan atjonnek hozzank, mert nem birjak, hogy nem foglalkoznak veluk, a nevuket sem tudjak stb. Mindig minimum egy konyvvel elottuk jarunk.
En ugy gondolom, hogy jobb egy gyengebb gimnaziumba jarni, ahol konnyen szerzel jo jegyeket es tobb pontod lesz, konnyebben felvesznek. Felsooktatasban a tananyagnak ugy sincs koze se a gimishez.
jaj köszönöm! de ez nem gimi még azt se tudom hogy mi akarok lenni valami pénzel kapcsolatos irányzatban de ez igy jó akkor?
amugy melyik gimibe jársz?(ha szabad:d)
nekem van olyan szaktársam, aki többször ismételt osztályt, kirúgták nem is egy suliból
a tanulmányi átlaga borzalmas volt, de csinált egy olyan érettségit két emelttel, amivel felvették az egyetemre
egyébként osztatlan tanáriról van szó (mondjuk oda amúgy is lasszóval fogják be a diákokat :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!