Mennyit keres egy földmérô/geodéta?
Figyelt kérdés
Most mezdtem el tanulni Székesfehérváron, az Óbudai egyetmen, de nem tetszik se a szakma, se a környezet, és nagyon nehéz nekem az anyag (szóval szerintem késôbb munkát is nehezen találnék ha el is végzem, látszik valakin ha tehetségtelen). Van olyan értékes ez a diploma hogy folytassam az egyetemet?2016. okt. 3. 20:45
1/1 anonim válasza:
2013-as statisztikák alapján, az átlagjövedelem bruttó 191 467 ft.
Nem tudom mennyire felel ez meg a valóságnak, de ki lehet belőle indulni. Azt neked kell eldöntened, hogy havi kb. 190-200 ezerért megéri-e olyan munkát végezni, amit nem szeretsz.
"szóval szerintem késôbb munkát is nehezen találnék ha el is végzem, látszik valakin ha tehetségtelen"
Ezzel egyetértek, állásinterjún gyakran feladatot adnak, és az alapján döntik el, hogy kit vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!