Felvételi eredmények után hogyan tovább?
3 helyre jelentkezett a lányom (most 8. oszályos), az első helyre nem vették fel a többire igen.A kérdésem a következő lenne: Ha az első iskolában, amelyikre nincs felvéve a 70 gyerekből 35-öt vettek fel és Ő a 36., akkor mikor fognak értesíteni, hogy vissza mondta valaki és bekerült az osztályba?Mert Ő az első aki bekerülhet!
Vagy nekem kell érdeklődnöm?
köszi a válaszokat előre is
ezaz, hogy nem mindenki első helyre jelölte be szerintem ezt az iskolát, csak a központi felvételi ebben az iskolában volt hamarabb, a többi iskolában nem volt felvételi, hanem pontok alapján döntötték el, kit vesznek fel, ezért tudtuk, hogy kit vettek fel abba a bizonyos iskolában, ki vehető még fel oda és ki az, aki nem nyert felvételt.
Namostmár másabb eredmény is született, mert névsor szerint lettek csoportosítva, és a lányom neve eltűnt, de nem szerepel a nem nyert felvételt között sem.Hova lettek a még felvehető diákok nevei?
Van másik diák is, aki abban a faluban lakik, ahol mi, és oda jár, és ő azt mondta, hogy minden évben mire eljön az idő, kiesik valaki, ugye mert pl az a valaki nem ezt az iskolát jelőlte be elsőre.És akkor az én lányom lesz a legelső, aki bekerül, mert a sorban ő a 36. és 35 diákot vettek fel.
Mit gondolsz erről?Már teljesen belebetegedett a lányom, hogy nem oda veszik fel, ahová menni akar.
köszi a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!