Melyik ECDL tanfolyamot érdemesebb elvégezni? A 4 vagy a 7 modulosat?
Figyelt kérdés
A munkáltatóknak elég a 4 modulos változat is vagy csináljam meg a 7 modulosat?2016. szept. 24. 18:05
1/4 anonim válasza:
Nekem még gimiben a 7 modulosra volt lehetőségem. Megcsináltam, jó volt, mert sokat tanultam, akkor még nem annyira ismertem a gépeket.
De egy biztos: a munkáltatót egyáltalán nem érdekli, hogy van-e papírod róla. A fontos, hogy tudd kezelni a gépet.
2/4 anonim válasza:
A 7 modulosat csináld meg. Mindegyik rèsze könnyű, simán át lehet menni rajta. De ha pl van egy ötös infóèrettsègid már jogosult vagy az ecdlre. Szoval vizsgáznod se kell.
3/4 anonim válasza:
egyiket se! Se + pontot nem ér,és a munkáltató sem kíváncsi rá.
4/4 anonim válasza:
ja elég ha a vizsga nélkül tudod használni a gépet, nem érdekes hogy van -e. nem kell a papír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!