Mi a véleményetek a (PTE ÁJK) pécsi tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karáról? Milyen a légköre? Mennyit ér az ott szerzett diploma? Bekerülési Nehézségek? Esetleges viszonyítás a Budapesti Jogi egyetemekhez,
Az megvan, hogy a ponthatárt nem az egyetemek döntik el, hanem a jelentkezőktől függ?
Kevesen jelentkeznek Pécsre önkötségesre, nem olyan nagy az egyetem vonzáskörzete, mint a Budapesté, ezért ilyen alacsony a ponthatár...
Nem tuják feltöltlteni a keretszámot.
Ez semmilyen összefüggésben nincs a tanítás színvonalával és a diploma értékével sem.
Úgy gondolom, hogy amíg ezt a kérdést fel kellett tenned és ilyen formában, addig nem neked való a jogi egyetem.
Nem megbántani akarlak, hanem csak tanácsként mondom. Tájékozódj kicsit, mielőtt kérdezel.
felvi.hu-n le van írva, hogy hogy lehet kiszámolni a pontokat, mi alapján húzzák a ponthatárt, stb.
Szerintem jó a Pécsi egyetem. Én is nézegettem azt a sulit, bár végül inkább Pázmány jogi karára mentem.
A pontok nem azt mutatják meg, hogy jó-e vagy sem. :) Az a jelentkezőktől függ. Teljesen igaza van az első hozzászólónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!