Az állam tényleg támogatja a második szakmát?
Figyelt kérdés
Nekem a gépi forgácsoló van meg, es szeretném letenni a CNC programozót2016. szept. 23. 12:54
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom az első szakmát támogatja. Persze munkanélküliként szoktak adni lehetőséget még egy szakma lerakására ha éppen úgy jön ki a lépés, de első körbe mindig annak adnak lehetőséget akinek nincs szakmája. Persze én nekem van szakmám és beakartak iskolázni buszvezetőnek mert már rendelkeztem B kategóriás jogosítvánnyal, de nekem ott mondták hogy mivel van már szakmám így csak akkor vesznek fel ha nem telik be a létszám azok számára akiknek nincs szakmájuk és van minimum B kategóriás jogosítványuk. Persze amikor értesítettek hogy mégis felvennének, már lemondtam, mert akkor pont találtam állást. Egyébként munkáltató is beiskolázhat ha úgy alakul, de ez sajnos már munkáltatón múlik.
3/3 anonim válasza:
Felnőttoktatásban. Ebben az a baj, hogy nem olyan rugalmas, mint a fizetős felnőttképzés, kötött az óraszám és a képzési idő, nem lehet felmentést kérni az órák látogatása alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!