Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az állam tényleg támogatja a...

Az állam tényleg támogatja a második szakmát?

Figyelt kérdés
Nekem a gépi forgácsoló van meg, es szeretném letenni a CNC programozót

2016. szept. 23. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom az első szakmát támogatja. Persze munkanélküliként szoktak adni lehetőséget még egy szakma lerakására ha éppen úgy jön ki a lépés, de első körbe mindig annak adnak lehetőséget akinek nincs szakmája. Persze én nekem van szakmám és beakartak iskolázni buszvezetőnek mert már rendelkeztem B kategóriás jogosítvánnyal, de nekem ott mondták hogy mivel van már szakmám így csak akkor vesznek fel ha nem telik be a létszám azok számára akiknek nincs szakmájuk és van minimum B kategóriás jogosítványuk. Persze amikor értesítettek hogy mégis felvennének, már lemondtam, mert akkor pont találtam állást. Egyébként munkáltató is beiskolázhat ha úgy alakul, de ez sajnos már munkáltatón múlik.
2016. szept. 23. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
2 OKJ ingyenes, igen.
2016. szept. 23. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Felnőttoktatásban. Ebben az a baj, hogy nem olyan rugalmas, mint a fizetős felnőttképzés, kötött az óraszám és a képzési idő, nem lehet felmentést kérni az órák látogatása alól.
2016. szept. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!