Magyarországon hova jelentkezzek majd középsuliba, ha nyomozó akarok lenni?
Hmmmm...
mennyire vagy tehetséges?
Ha tehetséges lennél, akkor magadtól is megtaláltad volna a kategóriát.
És ne mondd, hogy nem fontos, mert ebben az esetben igenis fontos lett volna.
Következő kérdés: mennyire vagy gyors? Gondolkodásban és reakcióban?
Alkalmassági vizsga elé állítalak: nyomozó akarsz lenni? Ha ki tudod nyomozni, hova jelentkezzél, akkor alkalmas vagy nyomozónak! :)
Viccet félre téve két utad lehet. Tisztként vagy tiszthelyettesként.
Tiszthelyettes: elvégzel egy rendészeti szakközép iskolát és rendőr leszel. Ott tepersz és megpróbálsz bejutni a bűnügyi osztályra nyomozónak.
Tiszt: középiskolai (rendőr vagy civil pl. gimnázium) remek tanulmányaid után hatalmas pontszámmal jelentkezel az RTF-re (Rendőrtiszti Főiskola) és azt elvégzed. Utána tisztként elhelyeznek az országba valahova. Ha szerencséd van oda ahova szeretnéd, ha nincs, akkor az ország másik felébe, ahonnan ha üresedés van a cél kapitányságon átkéred magad oda (amennyiben a parancsnokod engedélyezi).
Biztos, hogy rendőr akarsz lenni? Csak szopásban lesz részed! A polgárok utálnak, a parancsnokod utál, a családod előbb utóbb utálni fog a sok meló miatt! Én csináltam jó ideig (20 év), szerettem de elég volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!