Hogyan szerezzek penzt az egyetemre?
Figyelt kérdés
Sziasztok , Romaniaban elek 12dikes vagyok , es orvosi egyetemre akarok menni , de ma az apam azt mondta hogy o biztosan nem fogja fizetni , a baratnom is egytemre megy ugyan arra szeretnenk menni , neki nincs anyagi problemaja , fel is ajanlotta hogy lakhatok vele sot ragaszkodot hozza , de ez nem lenne fer vele szemben ...szoval tanacsok ?2016. szept. 16. 19:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj el dolgozni mellette és úgy beszállhatsz a rezsibe.
2/3 anonim válasza:
ajánlom a diákhitelt. tudom, hogy sokan lebeszélnek róla. én is megteszem, ha a diák felveszi, és megy iphonet venni. ha megélhetésre kell, akkor az egy befektetés, ami valóban megéri. Havi 50e ft. emellett kaphatsz ösztöndijat, ha jól tanulsz, illetve szociális támogatást. ezekkel együtt az egyetemen én kb havi 120e ft-ot kapok. engem sem támogatnak a szüleim, és már 4. éve egyetemista vagyok. nagyon sok diák van ebben a cipőben.
3/3 anonim válasza:
Én tesóm nagyon sokat keresett farmos munkával külföldön. Mivel valami korhatár alatt volt, ezért adókedvezményt kapott. Semmire se kellett költenie, mert ott élhetett a farmon, csak kajára, de állatot is kapott néha. Ha rosszak a lehetőségeid, akkor kihagyhatnál mondjuk 1 évet, ami alatt megszeded magad utána még mindig mehetsz tanulni, ha mindenáron orvos akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!