Valaki megosztana velem a talasztalatait? Esetleg tanacsot adna?
Nem tudom mi szeretnel lenni "ha nagy leszek". De tenyleg fogalmam sincs.
A mernoki palya erdekelne csak a sok irodaban ules a szamitogep elott megrettent.
A legjobban a matekot es a nyelveket imadom. Foleg a spanyolt. Az szinte az eletem.
Angolul nagyon jol tudok, a nemet megyeget, a francia olasz portugal meg csak bemutatkozasi szinten (ezekbol legalabb egyet tovabb szeretnek fejleszteni kicsit)
Tanar nem szeretnek lenni.
Szerintetek milyen palya lenne jo nekem? Azt a felvi.hu-s milyen szakma illik hozzam-os kerdoivet kitoltottem de elegge elteroket adott ki es van ami teljesen hidegen hagy.
Elore köszönöm a valaszokat tanacsokat!:)
> A legjobban a matekot es a nyelveket imadom. Foleg a spanyolt. Az szinte az eletem.
> Angolul nagyon jol tudok, a nemet megyeget, a francia olasz portugal meg csak bemutatkozasi szinten (ezekbol legalabb egyet tovabb szeretnek fejleszteni kicsit)
Na várj csak komám, neked az angol nagyon jól megy, bár a második bekezdésben nem írtad, gondolom a spanyol is pengén, elég jó vagy németül és még három nyelven tudsz pár szót? 18 évesen két felsőfokú, egy közép, három alapfokú nyelvvizsga, nagyjából? És a matematika is jól megy? Az ilyen embereket hol tenyésztik :D ?
Nekem ebből valami nemzetközi közgazdász elemző dereng fel mocskos sok fizetésért.
Nemzetközi gazdálkodás
Egyébként irány külföld, ha ilyen nyelvérzéked van :F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!