Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Dagadtok lehetnek pincérek?

Dagadtok lehetnek pincérek?

Figyelt kérdés
Pincérnek tanulok, viszont kövér vagyok. Fogyókúrázom, de nagyon sokat kell leadnom. Nem olyan vagyok, aki csak mondja. 100-on felül vagyok. Nem megy egyik napról a másikra a fogyás. A gyakorlaton viszont nagyon kényelmetlenül érzem magamat, mert eléggé hülyén nézek ki, és kétlem, hogy így bárki hívna külső munkára. Lány vagyok. Sajnos ezt kell tanulnom, az okát most nem írom le. Van így esélyem, vagy beszéljek a tanárommal?
2016. szept. 7. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok szakértője a szakmának, de mint civil ember, én egy beülős helyen (étterem/cukrászda/kávézó...) nem az alakjuk alapján ítélem meg a pincéreket. Legyen kedves, segítőkész, mosolyogjon, dolgozzon hatékonyan. Ha ezek megvannak, szerintem nem számít, hogy van rajtad felesleg :) Pláne, ha dolgozol rajta!
2016. szept. 7. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért kövér és kövér között is van különbség, például nem biztos hogy olyan helyen megfordulna sok ember, ahol Jabba a pincér. De ismerek olyan lányt, akin van fölösleg, mégis jól áll neki, és ő is bőven 100 fölött van, a reptéren dolgozik. Egyébkét egy vidám, embercentrikus, mosolygós lány.

Viszont ez az ismerősöm azt is mondta, hogy olyan rendszertelenül van beosztva (reggel 8-tól délután 4-ig bármikor lehet kezdése, és többnyire össze-vissza van neki), hogy nem tud ezzel jó eredménnyel foglalkozni, szóval ha esetleg lesz munkád, ezt vedd számításba.

2016. szept. 7. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!