Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanulni szeretnék, de tanácsta...

Tanulni szeretnék, de tanácstalan vagyok! Hozzászólnátok?

Figyelt kérdés
22 éves anyuka vagyok,a kisfiam 10 hetes.A sulit abbahagytam még nagyon régen,mert el kellett mennem dolgozni.Idén szeptemberben szeretnék visszamenni tanulni.A 9. és 10.osztályt elvégeztem,de szeretném elölről kezdeni,méghozzá levelezőn (esetleg estin),de intenzív képzésen,hogy 1 tanév alatt 2 év anyagából vizsgázhassak.Nem tudom,hogy pesten hol van ilyen suli,amit találtam,az mind magániskola,azt nem engedhetem meg magamnak.Segítsetek kérlek,mert már kifolyik a szemem a keresgéléstől.Gimnázium érdekelne.Előre is köszönöm. ☺
2010. ápr. 22. 10:27
 1/4 anonim válasza:

[link]

Bár azt nem tudom, hogy gyorsított ütemben is indul-e osztály?!

2010. ápr. 22. 10:36
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Egy cipőben járunk,én is 22 éves vagyok és nekem is csak a 9. és a 10. osztályom van meg.Nekem 9 hónapos a fiam.Gyorsított érettségiről nem tudok,de ha estire mész akkor két év alatt leteheted mert 2 osztályod meg van.Én is ezt tervezem + még szeretnék egy tanfolyamot elvégezni.

Ha esetleg találsz valamit az engem is érdekelne.

2010. ápr. 22. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én tavaly érettségiztem volna, megvan a bizonyítványom is, de halasztanom kellett, mert a kisfiam nagyon betegen született. Akkor vágj neki, ha van olyan akire nyugodtan rá tudod bízni a gyereket. Én sajnos nem igazán tudom, most ott tartok, hogy jövő héten érettségi és egyáltalán semmit nem tudok tanulni, csak reménykedem, hogy hátha jön valami csoda! Pár éjszakám a héten rá fog menni, nem tudom mire lesz elég szerintem semmire és amit kellemetlen, hogy sokat felejtettem egy év alatt. Szorítsatok nekem! Neked pedig kitartás, ha nem beteg a babád és nem kell állandóan cihelni valahová menni fog!

2010. ápr. 26. 10:15
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én úgy tudom, hogy Budapesten a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban (VI. ker. Munkácsy Mihály u.) van a dolgozók gimnáziuma, ami azt jelenti, hogy hasanló helyzetben lévőknek, mint te térítésmentesen lehet befejezni az iskolát. Lehet tömörítve is tanulni( egy-két évet gyorsítva csinálni) és teljesen normál tempóban is. Az órák hetente háromszor vannak délutánonként.

2010. ápr. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!