Tanulni szeretnék, de tanácstalan vagyok! Hozzászólnátok?
Bár azt nem tudom, hogy gyorsított ütemben is indul-e osztály?!
Szia!
Egy cipőben járunk,én is 22 éves vagyok és nekem is csak a 9. és a 10. osztályom van meg.Nekem 9 hónapos a fiam.Gyorsított érettségiről nem tudok,de ha estire mész akkor két év alatt leteheted mert 2 osztályod meg van.Én is ezt tervezem + még szeretnék egy tanfolyamot elvégezni.
Ha esetleg találsz valamit az engem is érdekelne.
Szia
Én tavaly érettségiztem volna, megvan a bizonyítványom is, de halasztanom kellett, mert a kisfiam nagyon betegen született. Akkor vágj neki, ha van olyan akire nyugodtan rá tudod bízni a gyereket. Én sajnos nem igazán tudom, most ott tartok, hogy jövő héten érettségi és egyáltalán semmit nem tudok tanulni, csak reménykedem, hogy hátha jön valami csoda! Pár éjszakám a héten rá fog menni, nem tudom mire lesz elég szerintem semmire és amit kellemetlen, hogy sokat felejtettem egy év alatt. Szorítsatok nekem! Neked pedig kitartás, ha nem beteg a babád és nem kell állandóan cihelni valahová menni fog!
Szia!
Én úgy tudom, hogy Budapesten a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban (VI. ker. Munkácsy Mihály u.) van a dolgozók gimnáziuma, ami azt jelenti, hogy hasanló helyzetben lévőknek, mint te térítésmentesen lehet befejezni az iskolát. Lehet tömörítve is tanulni( egy-két évet gyorsítva csinálni) és teljesen normál tempóban is. Az órák hetente háromszor vannak délutánonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!