Magántanuló szeretnék lenni, hogyan győzzem meg a szüleimet?
Sosem tudtam beilleszkedni sehova, most sulit váltottam és itt sem jobb a helyzet. Most vagyok 8. osztályos, de az az igazság hogy már félek is közéjük menni, erősen gondolkozom a magántanulón. Egyedül jobban tudok tanulni mint az osztállyal. Van 3-4 barátom de itt is lenéznek, beszólnak. Eléggé rosszul viselem a beszólásokat az utóbbi időben, hiszen azért jöttem át hogy ne piszkáljon senki, de itt is hasonló a helyzet. Tudom hogy mindenhol vannak ilyen emberek de azt már nemtudom elhinni hogy mindig én legyek a kiszemelt és ez természetes legyen.. A szüleim nem akarják engedni a magántanulóságot, de szerintem az lenne a legjobb. Mivel tudnám meggyőzni a szüleimet? Tényleg nem lenne rossz...
(Sértő kommentek kíméljetek xd)
Nézz magadba, hogy miért nem tudtál beilleszkedni! Vannak-e olyan rossz szokásaid, higiéniai problémád, ami miatt kipécéztek az eddigi iskoláidban? Próbálj meg azokon változtatni! Magántanulónak lenni drága, mert több magántanárt kell fogadnia hozzád a szüleidnek. A magántanár nem fér hozzá annyi szemléltető eszközhöz, mint egy rendes iskolai tanár.
Végül, talán ez a legfontosabb:
Ha elvégzed az iskoláidat, akárhová mész dolgozni, közösségben leszel. Meg kell tanulnod rendes időre a munkahelyedre megérkezni, a megkívánt józan és tiszta állapotban és öltözetben. Meg kell tanulnod a közösséget elviselni, és a kollégáiddal együtt dolgozni, és munka közi szüneteket baj nélkül eltölteni.
#1 Ne várj ilyen mély dolgokat a gyerekektől.
Lehet a kérdezőnek van valamilyen külső tulajdonsága ami miatt cikizik, vagy szimplán csendes. Ez már bőven elég arra, hogy cikizzék.
Amúgy abban igaza van az elsőnek, hogy megkell tanulj beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!