Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Be kell járnom alap órára így...

Be kell járnom alap órára így és milyen nehéz ezekből érettségizni közép és emelt szinten is?

Figyelt kérdés
11-edikes lettem gimiben és ugye faktot kell választani. Emelt matekra és fizikára jelentkeztem.

2016. szept. 4. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az alap órákra is járni kell és még mellé a faktra is, egy elég lett volna, ha le tudod még mondani szerintem az egyiket hagyjad inkább, mert hiába van 2 emelted 60%-al, többre mész 1 emelt 90%-al meg egy közép 90%-al érettségin
2016. szept. 5. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Közép és emelt szinten is??

Vagy közép szinten érettségizel belőle vagy emelt szinten. Attól, hogy bejársz alap órára is nem kell közép és emelt ugyanabból a tárgyból. :)

2016. szept. 5. 10:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Emelt matek fakt, de közép érettségi. Fizikából meg emelt érettségi
2016. szept. 5. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaj értem. :)

Szerintem semmiképp ne add le egyiket sem! Egyáltalán nem nehéz együtt teljesíteni mindkettőt. Nagyon hasznos lesz a fakt mindkét tantárgyból, sokkal könnyebben veszed majd az érettségiket, mintha nem jártál volna faktra, felkészült és gyakorlott leszel.

Én tavaly emelteztem biológából és fizikából. Biosz tagozatos osztályba járta és fizika fakultációt vettem fel.

Ha kérdeznél még írj bátran. :)

2016. szept. 5. 14:27
 5/6 Hominida ***** válasza:
100%

"egy elég lett volna, ha le tudod még mondani szerintem az egyiket hagyjad inkább"

Én annak idején mindkettőre jártam. Érdekelt. Bírtam is, pedig nem vagyok csodagyerek. Fel is készített rendesen.

2016. szept. 5. 17:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2016. szept. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!