Be kell járnom alap órára így és milyen nehéz ezekből érettségizni közép és emelt szinten is?
Közép és emelt szinten is??
Vagy közép szinten érettségizel belőle vagy emelt szinten. Attól, hogy bejársz alap órára is nem kell közép és emelt ugyanabból a tárgyból. :)
Jaj értem. :)
Szerintem semmiképp ne add le egyiket sem! Egyáltalán nem nehéz együtt teljesíteni mindkettőt. Nagyon hasznos lesz a fakt mindkét tantárgyból, sokkal könnyebben veszed majd az érettségiket, mintha nem jártál volna faktra, felkészült és gyakorlott leszel.
Én tavaly emelteztem biológából és fizikából. Biosz tagozatos osztályba járta és fizika fakultációt vettem fel.
Ha kérdeznél még írj bátran. :)
"egy elég lett volna, ha le tudod még mondani szerintem az egyiket hagyjad inkább"
Én annak idején mindkettőre jártam. Érdekelt. Bírtam is, pedig nem vagyok csodagyerek. Fel is készített rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!