A Társadalomismeret érettségi büfés?
Nálunk az iskolában mindenkinek 90% fölé sikerül, rendre 94-96%, és olyan embereknek is, akikből nem tudnánk kinézni egy normál érettségit sem.
Középszinten ugye csak egy beadandóból meg egy vérszegény szóbeliből áll, ahol nagy eséllyel kifulloz a tanárod. (A kérdés csak a középszintre vonatkozik)
Van értelme letenni egy társismeret érettségit is, ha amúgy nem lenne rá szükségem, de jól mutat a bizonyítványban?
OFF: Senkit nem akartam megsérteni, aki a társismeret érettségije révén jutott be az egyetemre
(OFF: Nekem ez már a nyolcadik érettségi lenne, mert hármat előre hoztam, végzősként még négyet csinálok)
Középszinten a könnyű érettségikhez tartozik, a kevés követelmény, és az írásbeli hiánya miatt. Szóval a te szóhasználatoddal "büfés", (bár ezt a szót érettségire nem hallottam még, inkább diplomára...)
PS.: A történelem érettséginél szerintem több értelme van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!