Lehetőség levelező éretségi?
Ez most ajánlatkérés ? 😹😂
Széchenyi István Gimnázium - Pécs.
Esti tagozat is van, és van lehetőség levelezőn is elvégezni az éretségit.
Első válaszoló ! (Második kommentelő voltam)
Te mégis miről beszélsz ?
Oké, nem helyesen tette fel a kérdést, de azért lehet értelmezni, nekem is ment 😉 Egyébiránt, van ilyen, nem írt hülyeséget a kérdező, hozzáteszem nem ilyen rövid időt kapnak a tanulok, és én azt gondolom sokkal nehezebb így letenni a vizsgát, ugyanis nem minden nap ülnek be a tanulok a tanórára. Ha ennyire szeretsz okoskodni, akkor legalább jól válaszolnál, ha pedig nem érted a feltett kérdést, akkor ne válaszolj 😹😉😏👏🏻👏🏻👏🏻
Rosszul írta, ez tény, de azért lehet érteni, negyedik válaszoló !
A harmadik kommentelő nem arra célzott, hogy te lennél a hibás azért mert mert rosszul tették fel a kérdést, hanem hogy nem kéne lehurrogni embertársainkat !
Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola !
Köszönöm szépen, sokat segítettetek második illetve ötödik válaszolok.
Első kommentelő, levelező tagozatos képzéssel kapcsolatban szerettem volna kérdezni, hogy pontosan mely iskolákban van lehetőség esti illetve levelező tagozaton megszerezni az éretségit.
Remélem most már érted.
Szerintem nincs... Nappali iskolában van magántanuló, illetve esti iskolás.
De diákot ha jól tudom egyik se kap:)
Levelező max egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!