Melyiket éri meg választani? Középiskolai tanár, vagy hotel recepciós?
Eddig tanárnak szerettem volna menni, de most gyakorlatoztam egy hotelben, es kicsit megtetszett a recepciós szakma.(bár en igazán a recepciós melletti bárban voltam, de azert en is törődtem a vendégekkel, es eléggé megtetszett) uj embereket ismertem meg stb.
Szerintetek melyiket éri meg jobban?
"Hat nem tudom, hogy mennyivel keres kevesebbet egy 4*os hotelben dolgozó recepciós, mint egy középiskolai tanár"
- Általánosságban kérdeztél, én meg általánosságban válaszoltam.
Arról nem írsz semmit, hogy milyen tanárnak készülsz, és hogy hány nyelvet beszélsz.
Egy 4-5 csillagos szálloda recepciósától legalább három (ha nem több) nyelv ismeretét várják el.
Ha ez megvan, a munkád tényleg sokkal változatosabb és érdekesebb lesz, mint egy tanáré, és jóval többet is hoz a konyhára.
Ehhez viszont a hotelszakmákra felkészítő iskolát vagy tanfolyamot kell keresned.
Biológia-kemia szakot választanám.
Hat tudok magyarul, szlovákul, angolul es németül. De a nyelveken van meg mit csiszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!