Aki biológia-földrajz osztatlan tanárit végez, vagy végzett, beszámolna nekem részletesen a képzésről?
Melyik egyetemen leszel osztatlan tanári hallgató?
Válaszok engem is érdekelnek, jövőre én is osztatlan tanárira megyek, csak én biológia-kémia szakra, Pécsre vagy Egerbe szeretnék az egyetemre! :)
Igen, mindenképp!
Akkor Neked még arrébb van a jelentkezés, azért bízom benne, hogy siekrült megvalósítani az álmod és oda fogsz bekerülni ahova szeretnél is leginkább!
Sokáig ez az összevont természettudományi tantárgy sokáig úgy sem fog működni, és vissza fogják őket tantárgyakra bontani... Különben aki szeretne belőle érettségizni, esélye nincs!
Előző kommentelő vagyok ismét, nekem emelt biológiából van érettségim, jeles lett, bőven, imádom a biológiát, szerintem biológiát válaszd mellé, és azt se javaslom hogy német föcit jelöld másodiknak és elsőnek föci biosz párost, hiszem német-föcire sokkal több pont szükséges! Lehet, oda is emelt érettségi kéne ápolnod németből, gondolkozz rajta, melyiket szeretnéd jobban, melyikhez lenen jobban türelmed na és persze melyik keresettebb!
Emelt érettségire való készülésemkor nagyon megszerettem benne a biokémiai részt ezért én kémiát válssztom mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!