BME-en milyen programozási nyelvet tanítanak a mérnökinformatikus szakon?
Ha ez megfelel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
BME-t végeztem, de BME keretein belül nem találkoztam Python, Javascript, Ruby, Lua, Node.js közül egyikkel sem..
Azzal egészíteném ki a #2-est, hogy ez erősen szakiránayfüggő, hogy melyik nyelvekkel találkozol..
#3 válaszoló attól függ, mikor végeztél. Szinte évről évre változik, egyetemi tárgyak indulnak, megszűnnek stb.
Nekem volt JS házim, és dolgoztam Pythonnal, Lua-val is.
jó, de milyen tárgyakból tanultad ezeket a nelveket?
(nem mindegy)
Ruby és Node.js: szabadon választható tárgyak.
Python: adatbázisok labor, webes és mobil szoftverek, MSc-s tárgyak, és specializációs tárgyak.
Lua: MSc.
JS: Webes és mobil szoftverek, MSc, specializációk.
A kérdés az volt, milyet oktatnak. :) Hát, ezeket tuti oktatják, legföljebb nem találkozol mindegyikkel, persze, akár szabadon választható tárgyként is bármelyiket fel lehet venni.
az én időmben python még nem volt adatbázisok laboron és LUA sem volt MSc-n egyik közös tárgyból sem.
webes és mobil szoftverek, specializációs tárgyak, szabadon választható tárgyak pedig szakosodástól/választástól függenek..
de végülis jogos, a kérdező nem határozta meg, hogy olyan nyelveket kér-e, amelyekkel tuti találkozik majd, vagy amivel lehetősége lesz találkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!