Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségizhetek előrehozottan...

Érettségizhetek előrehozottan mindenből?

Figyelt kérdés
Eleve évvesztes vagyok, de iskola váltás miatt +1 évet vesztettem. Le tudok érettségizni előrehozottan? Szakközépbe járok, szóval ha igen, mi lesz a szakmával?

2016. aug. 19. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz. Csak idegen nyelvből és informatikából.
2016. aug. 19. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Mindenből nem
2016. aug. 19. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak idegennyelvből és informatikából lehet. Én idén érettségiztem angolból középszinten előrehozottba, de volt osztálytársam aki emeltezett, továbbá volt olyan aki informatikából meg angolból is ment és így csak 3 kötelező tantárgya marad az utolsó évre. :)
2016. aug. 19. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz, pár éve még lehetett föciből is pl, de most már csak infó és nyelv. Amúgy is osztályozót kell tenned ha előrehozottat akarsz tenni, plusz hidd el szükséged van arra az utolsó évre, egyedül az összes tárgyból nem is tudnál felkészülni. De mindegy is, mert nincs ilyen.
2016. aug. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!