Érettségi tételek évfolyamra bontva?
Kár :/
Az a helyzet, hogy a nyár elején elköltöztünk, és most nyár végén át akartam nézni az idei anyagot (9. évfolyam), és ekkor vettem észre, hogy a betelt füzetek ott maradtak a régi házunkban, de a tulaj már kidobta őket. És igazából át szeretném máásolni osztálytársam füzetéből a dolgokat, de csak a fontosabb, érettségi tételeket. Ezért lett volna jó, ha valahol össze van szedve, hogy mik a fontosabb anyagrészek pl. 9.-ben. :)
Ejha, te aztán szorgalmas vagy... :D
oktatas.hu-n minden tantárgyból fent van a követelményrendszer, nem évfolyamra bontva, de kb. időrendben.
Szia!
Ezek ugyan nem érettségi tételek, de itt meg tudod nézni, melyik tananyag melyik tanévhez tartozna hivatalosan. Abban viszont igaza van az előttem szólónak, hogy egyáltalán nem biztos, hogy te azt tényleg abban az évben tanultad meg, sok iskolában brutális a csúszás a tantervhez képest.
Remélem, segít valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!